Известие

Collapse
No announcement yet.

146 Boxer смяна съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 146 Boxer смяна съединител

Колеги трябва ли да се вади двигателя при смяната на съединител
    МЕТАН

не
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Само скоростната кутия като преди това се разкачат изпускателните тръби и "магарето"(ама за него не съм сигурен)
      Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
        Колеги трябва ли да се вади двигателя при смяната на съединител
        Не,не нужно да се вади.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

up Хайде де обяснете,то за тръбите е ясно магарето маха ли се,имали място да мръдне назад скоростната,налага ли се дв. да се повдига,някой който е сменял да обясни
          МЕТАН

Comment

Влизаш под колата,оглеждаш хубаво......
            ако има нещо неясно по-добре не се пробвай да сменяш съединителя.
            Иначе магарето се пуска,мотора леко надолу,кутията назад и така....
            EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
            Suzuki GSXF600 99г.
            Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от sp_romeo1 Покажи съобщение
              Влизаш под колата,оглеждаш хубаво......
              ако има нещо неясно по-добре не се пробвай да сменяш съединителя.
              Иначе магарето се пуска,мотора леко надолу,кутията назад и така....
              мерси много!!!
              скоро ще я почваме
              МЕТАН

Comment

колега ас на моита и вадих двигателя става мн по барзо а незнам това за магарето как ще стани като опират тампоните на скоросната

Колега,пиши разбираемо!Преди да поснеш нещо , поне го редактирай!

Мордохай!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 10:28. Основание: Писане на шльокавица!

Comment

up Съединителя е сменен/VALEO на доста прелична цена,ако някой се интересува ще кажа от къде да си го вземе/,а за всички коити им предстои това упражнение ето и подробности:махнахме тръбите,турсионната щанга/можеби щеше да стане и без да се откача ама за по сигурно/,задната част на магарето се разхлабва и кутията отива назад,смяна на място без да се сваля долу,обратно цялата процедура и сте готови.
                  За смяната в сервиза на Alfa във Варна за това искаха 120лв,а всичко отне около 4-5 часа/с бирата и обяда/ така,че инструмент и канал и съединителя е сменен!!!
                  МЕТАН

Comment

Първоначално публикувано от bocko Покажи съобщение
                    up Съединителя е сменен/VALEO на доста прелична цена,ако някой се интересува ще кажа от къде да си го вземе/,а за всички коити им предстои това упражнение ето и подробности:махнахме тръбите,турсионната щанга/можеби щеше да стане и без да се откача ама за по сигурно/,задната част на магарето се разхлабва и кутията отива назад,смяна на място без да се сваля долу,обратно цялата процедура и сте готови.
                    За смяната в сервиза на Alfa във Варна за това искаха 120лв,а всичко отне около 4-5 часа/с бирата и обяда/ така,че инструмент и канал и съединителя е сменен!!!
                    на мене ми предостои да го правя и аз се чудя кога да го почвам. колега прати на ЛС от къде да взема нов комплект съединител и въпроса ми е освен това което си написал размонтират ли се полуоските и при смяната на място на комплекта има ли някъкви особености?
                    In God we trust, all others pay cash.
                    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                      на мене ми предостои да го правя и аз се чудя кога да го почвам. колега прати на ЛС от къде да взема нов комплект съединител и въпроса ми е освен това което си написал размонтират ли се полуоските и при смяната на място на комплекта има ли някъкви особености?

Опааааааа това го забравих извинявам се.
                      Полуоските се откачат направо с вътрешните карета/шестостен май беше/,лявата стана като махнеш гумата с удължител и е по лесно защото от долу няма място,и за дясната може да стане не сме пробвали нея си я развихме отдолу.
                      В инструмента е истината,нямаш ли не почвай!!!
                      МЕТАН

Comment

Working...
                      X